Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Congres

CONGRES APP

Bezoekers van een congres hebben actuele informatie nodig om op het goede moment op de goede plaats te zijn. Een congres app vergroot het bezoekersgemak aanzienlijk, dankzij de up-to-date en gestructureerde informatie. Een congres app is onmiddellijk beschikbaar en eenvoudig in het gebruik. Makkelijker kun je het je bezoekers niet maken!

Apps zijn voor commerciële doeleinden van grote toegevoegde waarde. Dit geldt voor een congres app en een beurs app, maar ook voor bijvoorbeeld een vastgoed app en een projecten app. We gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden toe te lichten.

AppStudio.nl ontwikkelt apps voor alle devices en beschikt hiervoor over eigen ontwerpers en ontwikkelaars. Wij kunnen een iPhone app of een Android app bouwen, alsmede apps voor andere smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Meer dan 250 apps hebben we de laatste jaren onder handen gehad, onder meer voor sscholenhoreca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen kan een app laten maken, waaronder een congres app, door AppStudio.nl.

Vergroot het aantal deelnemers aan je congres en maak al je sprekers zichtbaar, met een unieke en stijlvolle congres app die is ontwikkeld door AppStudio.nl. Kwaliteit is altijd het resultaat!