Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Vastgoed

VASTGOED APP

Hoe maak je al je vastgoed objecten zichtbaar voor je doelgroep? Actueel, voorzien van een zoekfunctie en met alle relevantie informatie? Je klanten bereik je effectief dankzij een vastgoed app van AppStudio.nl, geschikt voor alle moderne devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Een vastgoed app brengt je vastgoed in beeld, is altijd beschikbaar en vriendelijk in het gebruik. En ook belangrijk: de informatie is altijd up-to-date! Tijdens het gesprek zijn de voor de klant relevante vastgoed objecten gemakkelijk te selecteren, te bundelen en via e-mail te versturen. Een klantgerichte aanpak dus!

AppStudio.nl heeft kennis en ervaring van uiteenlopende apps: van vastgoed apps en offerte apps voor commerciële doeleinden, smoelenboek apps voor intern gebruik, tot publicatie apps en magazine apps voor informatieve communicatie. Doe een beroep op de ontwerpers én ontwikkelaars van AppStudio.nl.

Vele branches hebben ons al weten te vinden voor een unieke en effectieve app: scholenhoreca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen hebben bij ons een app laten ontwikkelen. AppStudio.nl heeft creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Communiceer effectief met je klanten over je vastgoed objecten dankzij een vastgoed app van AppStudio.nl.