Zorg

Zorg app

De zorg streeft naar betrokken en zorgvuldig contact met patiënten, artsen en medewerkers. Of de communicatie nu intern of extern gericht is, belangrijk is dat de informatie juist is en altijd up-to-date! Een zorg app kan hieraan een effectieve bijdrage leveren.

Met een zorg app op maat bereik je je doelgroepen op de momenten dat dit gewenst en nodig is. Voorbeelden zijn een nieuws app, een magazine app, een afspraken app of een intern smoelenboek. AppStudio kan alle mogelijke apps voor uiteenlopende toepassingen ontwerpen: voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv. Uiteraard met een responsive functionaliteit.

We hebben niet alleen ervaring in de zorg. Vele branches hebben al een app laten maken door AppStudio.nl. Denk ook bijvoorbeeld aan apps voor scholen, retail, bouw, industrie, horeca en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen.

AppStudio.nl heeft ontwerp én ontwikkeling in eigen huis. Het hele traject kunnen we dus voor onze rekening nemen. Samen met jou gaan we om de tafel om je communicatiedoel effectief te bereiken: met een zorg app en andere communicatiemiddelen. We denken graag met je mee en we gaan altijd voor kwaliteit.

Dankzij een zorg app kun je effectief met je doelgroepen communiceren. AppStudio.nl zorgt voor een effectieve en stijlvolle app op maat om de zorg te versterken.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.