Scholen

School app

Een school app biedt vele mogelijkheden om gericht te communiceren met leerlingen, leerkrachten en ouders. Een app is snel te raadplegen, gemakkelijk in het gebruik en de informatie is altijd up-to-date! Denk bijvoorbeeld aan school nieuws, een smoelenboek of een event app.

AppStudio.nl heeft inmiddels meer dan 250 apps op haar naam staan en ontwikkelt uiteenlopende apps voor allerlei branches. Naast een school app zijn dit onder meer een restaurant app en een retail app. Ook de bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen hebben diverse malen een app laten maken door AppStudio.nl.

Ontwerp en ontwikkeling hebben wij in eigen huis, daardoor schakelen wij snel. Graag denken we met je mee. We gaan samen met jou om de tafel om de school app te ontwikkelen die jij nodig hebt om jouw communicatiedoel te bereiken. Een stijlvolle, creatieve school app is het resultaat en wij gaan altijd voor kwaliteit!

Bij AppStudio.nl kun je terecht voor alle mogelijke apps: voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv. Uiteraard zijn alle apps responsive. We gaan graag voor je aan de slag.

Verbeter de communicatie vanuit school met een unieke en effectieve school app op maat, dankzij AppStudio.nl.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.