Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Offertes

OFFERTE APP

Ken je de meerwaarde van een offerte app? In een offerte app kun je alle documenten plaatsen die je wilt en moet aanbieden bij het verwerven van een opdracht. Op elk moment is de informatie in een offerte app up-to-date en logisch gerangschikt onder een inhoudsopgave. Er hoeven geen grote ordners met papieren informatie naar de klant, alle documentatie is digitaal beschikbaar. De klant kan binnen de offerte app navigeren en zoeken, dankzij de gebruikersvriendelijke opbouw.

AppStudio.nl heeft inmiddels meer dan 250 apps ontwikkeld; een ervaren specialist dus. Naast een offerte app kunnen wij voor je aan de slag met onder meer verkoop apps of sales & marketing apps. Wij ontwikkelen een smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. We denken graag met je mee!

Om een offerte app te laten maken, hoef je maar bij één loket aan te kloppen: AppStudio.nl heeft ontwerp en ontwikkeling op hetzelfde adres. Dit komt het proces ten goede!

Of je nu werkzaam bent bij scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen, elke organisatie kan een app laten maken door AppStudio.nl.

 

Vergroot je kansen op een opdracht met een unieke en effectieve offerte app van AppStudio.nl. Bij ons krijg je altijd kwaliteit!