Gemeente

Gemeente app

Als gemeente kun je apps inzetten om effectief met de bewoners te communiceren. Denk eens aan een thema app, een nieuws app of een afspraken app. Ook voor intern gebruik biedt een app vele mogelijkheden, zoals een ‘to do’ app of een smoelenboek. AppStudio.nl denkt graag met je mee.

Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen apps ontwikkeld, inmiddels meer dan 250. Dit zijn apps voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv In alle gevallen gaan wij voor een creatief ontwerp, stijlvol en effectief, met de huisstijl van je gemeente als basis.

De voordelen van apps zijn groot: dankzij een app is de informatie actueel en geschikt voor interactieve communicatie. Wij hebben een basis voor apps ontwikkeld die met kleine aanpassingen uniek te maken is. Hierdoor zijn apps ook voor kleinere budgetten interessant.

Scholen, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook horeca, stichtingen en brancheverenigingen weten AppStudio.nl inmiddels te vinden.

Graag adviseren we je over de mogelijkheden van een gemeente app om je communicatiedoel te bereiken. We kunnen snel schakelen en onze lijnen zijn kort, dankzij ontwerp en ontwikkeling binnen onze studio.

Gemeenten kunnen effectief communiceren dankzij een gemeente app van AppStudio.nl.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.