Glass apps

Google glass app laten maken

Met een app kun je gericht communiceren met je huidige en potentiële klanten, met informatie die altijd up-to-date is. Dat biedt vele voordelen! AppStudio.nl denkt graag mee voor een creatieve en effectie app, ook voor Google glass.

AppStudio.nl heeft apps geleverd aan uiteenlopende branches: scholen, horeca, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen hebben veelvuldig een app laten maken door AppStudio.nl.

Google glass app laten ontwikkelen

Als je een Google glass app wilt inzetten, denkt AppStudio.nl graag met je mee. Ontwerp en ontwikkeling hebben wij in eigen huis. Wel zo praktisch! Wij bieden maatwerk en kwaliteit; een Google glass app om je onderneming te versterken.

Voor Apple watch apps, Smart tv apps en alle smart phone en tablet apps kun je terecht bij AppStudio.nl. Voor elke toepassing.

Google glass app laten bouwen

De eerste Google glass apps hebben wij al ontwikkeld. Onze ontwerpers en ontwikkelaars hebben de kennis en ervaring voor stijlvolle en creatieve apps die je onderneming zichtbaar maken.

Met jouw communicatiedoel, wensen en toegevoegde waarde ontwerpen en ontwikkelen wij de Google glass app die je nodig hebt.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.