Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Event

EVENT APP

De organisatie van een event is in volle gang, vele stappen heb je al gezet. Met een event app van AppStudio.nl zet je de puntjes op de i. Met een event app kun je alle informatie op een klantvriendelijke manier aanbieden: wat is de locatie, wat is er op welk moment te doen en wat is het laatste nieuws? De informatie in een app is direct beschikbaar, eenvoudig te raadplegen en altijd actueel. Wel zo handig voor je gasten!

AppStudio.nl ontwikkelt apps voor uiteenlopende toepassingen en alle typen devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Wil je vrijblijvend advies? We denken graag met je mee. Ontwerp en ontwikkeling hebben we in eigen huis. We kennen dus het hele traject en schakelen snel, zodat je op het juiste moment over de event app beschikt die je gasten een warm welkom geeft.

Meer dan 250 apps voor uiteenlopende branches zijn afkomstig van AppStudio.nl: scholenhoreca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen hebben bij ons een app laten ontwikkelen. 

Maak je event tot een succes met een bijzondere event app op maat. Laat je verrassen door een unieke en stijlvolle app van AppStudio.nl.