Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Verkoop

VERKOOP APPS

Verkoop apps zijn een waardevolle aanvulling op het klantencontact. Je producten of diensten maak je zichtbaar op een toegankelijke manier, dankzij een app. Je klanten kunnen eenvoudig zelf navigeren en de informatie is altijd up-to-date. Voor de klant geselecteerde informatie kan met verkoop apps direct worden gebundeld en worden verstuurd. Een aanpak op maat dus. 

Dankzij ons team van ontwerpers en ontwikkelaars kunnen wij de juiste app voor je communicatiedoel bedenken én bouwen. Dat geeft een snelle doorlooptijd. AppStudio.nl ontwikkelt apps voor alle devices. We kunnen een iPad app ontwikkelen, andere tablet appsen apps voor smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. We nemen de mogelijkheden voor verkoop apps graag met je door.

Meer dan 250 apps hebben we al op onze naam staan, AppStudio.nl is dus met recht een specialist te noemen. Wij ontwikkelen apps voor uiteenlopende branches, waaronder scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen kan een app laten ontwikkelen, waaronder verkoop apps, presentatie apps of nieuws apps, door AppStudio.nl.

 

Maak je onderneming zichtbaar met verkoop apps over je producten en diensten. AppStudio.nl gaat graag voor je aan de slag met een creatieve en stijlvolle app van de hoogste kwaliteit.