Finance / Accountant / Verzekeringen

Finance / Accountant / Verzekeringen

Werk je in de finance, accountancy of de verzekeringen? Ook in deze takken van sport heb je te maken met veelvuldig klantencontact, met informatie die betrouwbaar en actueel moet zijn. Een app levert een belangrijke bijdrage aan gerichte en effectieve communicatie, is direct beschikbaar en gemakkelijk in het gebruik.

AppStudio.nl heeft als app bouwer meer dan 250 apps op haar naam staan. Vele branches hebben al door ons een app laten maken. Naast apps voor finance, accountancy en verzekeringen zijn dit onder meer scholen, retail, bouw, industrie, zorg en horeca. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen

AppStudio.nl heeft ontwerp én ontwikkeling onder één dak, onze ontwerpers en ontwikkelaar staan in direct contact met onze klanten. We kunnen hierdoor snel schakelen met als resultaat een app op maat en van hoge kwaliteit, op het moment dat je deze nodig hebt.

Met een finance app op maat bereik je je klanten effectief. We denken graag met je mee. Voorbeelden zijn een ‘to do’ app, een jaarverslag app of een nieuws app. Apps voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv behoren tot de mogelijkheden, met responsive functionaliteit.

Een finance app helpt je je communicatiedoel te bereiken. AppStudio.nl versterkt je onderneming.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.