Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Marketing

MARKETING APP

Met een marketing doelstelling in de hand selecteer je het pakket middelen waarmee je deze doelstelling wilt bereiken. Een marketing app is een waardevolle optie en een effectief middel om met je klanten te communiceren. Vanuit de klantenbehoefte is namelijk een pakket producten of diensten te selecteren dat direct beschikbaar is, gebundeld kan worden en ter plekke kan worden toegemaild. Dat is maatwerk! En de informatie is altijd actueel dankzij het updaten van de app.

AppStudio.nl heeft alle kennis en ervaring om een creatieve en effectieve app te ontwikkelen, geschikt voor alle devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Voor uiteenlopende branches hebben we al apps verzorgd, waaronder scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen hebben door ons een app laten ontwikkelen. Meer dan 250 apps hebben wij inmiddels bedacht en gebouwd, waaronder een marketing app, een offerte app en een jaarverslag app.

 

Sta met je klanten in direct contact dankzij een marketing app van AppStudio.nl. Wij beschikken over ontwerp en ontwikkeling in één team, waardoor wij snel kunnen schakelen. We geven je graag advies over de mogelijkheden en de aanpak. Het resultaat is een unieke app van hoge kwaliteit.