Brancheverenigingen / Stichtingen

Brancheverenigingen en stichtingen app

Welk doel je ook hebt, een app is een effectief communicatiemiddel om dit doel te bereiken. Ook voor brancheverenigingen en stichtingen. Een app is snel beschikbaar, communiceert interactief met de leden en de informatie is altijd actueel.

De mogelijkheden van een app zijn talrijk. Denk bijvoorbeeld aan een ledenlijst, een nieuws app of een event app. We geven je graag advies. AppStudio.nl heeft de kennis en ervaring om apps te ontwikkelen voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv. Wij hebben een basis voor apps ontwikkeld die met kleine aanpassingen uniek te maken is. Hierdoor zijn apps ook voor kleinere budgetten interessant. Wij gaan voor een creatief en stijlvol ontwerp en altijd voor kwaliteit!

Wilt u ontwerp en ontwikkeling aan één loket? AppStudio.nl heeft alles in huis, wij nemen alle fasen graag voor onze rekening. In welke branche je ook werkzaam bent, we gaan samen om de tafel om tot een creatief en effectief resultaat te komen. Niet alleen brancheverenigingen en stichtingen, maar ook scholen, retail, bouw, industrie, zorg, financiële dienstverleningsapps, gemeenten, horeca en brancheverenigingen hebben door ons al een app laten maken.

Kom langs voor een app op maat om je doel te bereiken. Je branchevereniging of stichting wordt zichtbaarder en effectiever dankzij een doelgerichte app van AppStudio.nl.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.