Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Jaarverslag

JAARVERSLAG APP

De productie van een jaarverslag is een heel proces. Het prachtige eindresultaat verdient het om in meerdere verschijningsvormen te worden gepubliceerd. In veel gevallen wordt het jaarverslag in gedrukte vorm en op de website aan aandeelhouders en andere doelgroepen aangeboden. Met een jaarverslag app bied je jouw doelgroepen de mogelijkheid het jaarverslag op elk moment te raadplegen, voorzien van andere waardevolle documenten zoals persberichten. Wij adviseren je graag over de voordelen.

Welke toepassing je ook voor ogen hebt, AppStudio.nl zorgt voor een effectieve uitwerking. Wij hebben meer dan 250 apps ontwikkeld voor onder meer scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen hebben door ons een app laten bouwen. Wij maken apps geschikt voor alle gewenste devices: smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs 
smart tv.

Met een jaarverslag app kun je de toegevoegde waarde van je jaarverslag vergroten en je onderneming versterken. Denk ook eens aan andere mogelijkheden, zoals een event app, een presentatie app of zelfs een game app. Onze ontwerpers en ontwikkelaars, alles in één huis, hebben veel kennis en ervaring opgebouwd en denken graag met je mee.

 

Met een jaarverslag app breng je je jaarverslag nog sterker onder de aandacht. AppStudio.nl zorgt voor creatieve en stijlvolle apps, voor welk doel dan ook.