Nieuws

NIEUWS APP

 

Nieuws leent zich er uitstekend voor om in een nieuws app te worden aangeboden; een nieuws app is snel beschikbaar, eenvoudig te raadplegen en altijd up-to-date! Je doelgroep is dankzij een melding altijd op de hoogte van de actuele berichten. Maak je bedrijf zichtbaar dankzij een nieuws app van AppStudio.nl.

AppStudio.nl heeft al meer dan 250 apps ontwikkeld, waaronder diverse nieuws apps. Ontwerpers en ontwikkelaars maken deel uit van ons team. We kunnen daardoor snel schakelen, want onze lijnen zijn kort. Met een vlotte doorlooptijd komen we zo tot de nieuws app die jij nodig hebt om je doelgroep te bereiken. Uiteraard kunnen we ook andere varianten voor je uitwerken, waaronder een event app, een magazine app of een smoelenboek app. We adviseren je graag.

Welk doel u ook voor ogen heeft, AppStudio.nl heeft de kennis en ervaring om uiteenlopende apps te ontwikkelen, geschikt voor alle devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Meer dan 250 apps hebben wij inmiddels op onze referentielijst staan, voor diverse branches. Voorbeelden hiervan zijn scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingenhebben door ons een app laten bouwen. Graag gaan wij met je om de tafel voor een creatieve en unieke app.

Versterk je onderneming met een nieuws app van AppStudio.nl.

 

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES