Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Magazine

MAGAZINE APP

Een magazine geeft je de kans om regelmatig onder de aandacht van je doelgroep te komen. Steeds vaker kiezen ondernemingen voor een digitale verschijningsvorm. Heb je al eens gedacht aan een magazine app om de effectiviteit van je magazine te vergroten? Een magazine app geeft je klanten de mogelijkheid je magazine op elk moment te lezen. Bovendien is het magazine altijd actueel! Een magazine app kan worden voorzien van aanvullende informatie, zoals persberichten en een evenementenkalender. AppStudio.nl adviseert je graag over de mogelijkheden.

AppStudio.nl is een specialist; meer dan 250 apps zijn al uit onze koker gekomen voor onder meer scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen hebben door ons een app laten bouwen. Apps kunnen wij ontwikkelen voor smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv, afhankelijk van jouw wensen. Dankzij ontwerp en ontwikkeling binnen ons team, geven wij graag invulling aan het hele traject.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om te ontdekken hoe je de meerwaarde van je magazine kunt vergroten. AppStudio.nl is graag je partner voor een unieke magazine app van hoge kwaliteit. Heb je ook interesse in commerciële apps, een interne smoelenboek app of een ‘to do’ app? Voor alle mogelijke toepassingen kun je bij AppStudio.nl terecht.