Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Projecten

PROJECTEN APP

Projectreferenties zijn vaak op verschillende plekken in een onderneming gearchiveerd. Het verzamelen en bundelen ter voorbereiding op het klantencontact is meestal een tijdrovende klus. Dankzij de projecten app van AppStudio.nl zijn alle projecten op één plek beschikbaar. Met een iPad of andere tablet kunnen de projecten samen met de klant eenvoudig worden doorgenomen: gemakkelijk in het gebruik, overzichtelijk dankzij de inhoudsstructuur en altijd up-to-date. Tijdens het gesprek zijn de voor de klant relevante projecten simpelweg te selecteren, te bundelen en via e-mail te versturen. Een aanpak-op-maat!

Welke projecten appnieuws app, presentatie app of andere toepassing u ook in gedachten heeft, AppStudio.nl ontwikkelt apps die geschikt zijn voor alle devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Vele branches hebben de weg naar onze studio al weten te vinden: scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen. Ook gemeenten, stichtingen of brancheverenigingen hebben door ons een app laten bouwen. AppStudio.nl maakt elke app die je verder helpt.

 

Ons team bestaat uit ontwerpers en ontwikkelaar onder één dak. Dit komt het proces sterk ten goede! Wij ontwikkelen die app die je nodig hebt, op het juiste moment. Laat AppStudio.nl je onderneming versterken, bijvoorbeeld met een projecten app.