Industrie / Fabricage

Industrie / fabricage app

Apps helpen je om effectief en interactief met je klanten te communiceren. Met een industrie en fabricage app kun je je communicatiedoel bereiken dankzij gerichte en up-to-date informatie. Toepassingsmogelijkheden zijn een beurs of congres app, een verkoop, sales of marketing app en een nieuws of event app. Ook jaarverslagen, magazines en presentaties kunnen als app worden aangeboden. AppStudio.nl adviseert je graag.

Meer dan 250 apps hebben wij ontworpen en gebouwd, voor scholen, horeca, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen hebben regelmatig door ons een app laten maken. Als ervaren app bouwer maken wij apps voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv met responsive functionaliteit. In alle gevallen gaan wij voor een creatief ontwerp, stijlvol en effectief.

De voordelen van apps zijn groot: dankzij een app is de informatie actueel en afgestemd op de doelgroep waarvoor deze bedoeld is. Ontwerp en ontwikkeling kunnen we voor onze rekening nemen en hebben we onder één dak. Wel zo effectief! Kom langs, dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden om met een app je communicatiedoel te bereiken. Dankzij een app van AppStudio.nl maak je je onderneming zichtbaar.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.