Publicatie

PUBLICATIE APP

Met een publicatie zoals een jaarverslag of een magazine informeer je je doelgroep over actuele ontwikkelingen. In digitale vorm is een publicatie makkelijk en snel door te bladeren en op elke plek te lezen. Met een publicatie app is de publicatie bovendien altijd actueel. AppStudio.nl ontwikkelt publicatie apps voor alle gangbare devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv.

Wil je ook een publicatie app voor jouw bijzondere publicatie? Wij nemen graag het hele traject voor onze rekening, van conceptontwikkeling en ontwerp tot bouw en publicatie. Ontwerp en ontwikkeling hebben wij namelijk onder één dak, waardoor wij snel alle fasen kunnen doorlopen. Wel zo efficiënt!

AppStudio.nl heeft inmiddels diverse apps met uiteenlopende toepassingen ontwikkeld. Naast publicatie apps zijn dit onder meer beurs appsmarketing appsprojecten apps en ‘to do’ apps. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Onze klanten zijn afkomstig uit diverse branches: scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingenhebben al diverse malen bij AppStudio.nl een app laten bouwen.

Maak je onderneming én je publicatie zichtbaar met een publicatie app van AppStudio.nl. Wij zorgen voor een creatief en stijlvol ontwerp.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES