Smart TV

Smart tv app laten maken

Een app heeft vele voordelen. Met een app kun je gericht communiceren met je huidige en potentiële klanten, met actuele informatie. AppStudio.nl ontwikkelt elke denkbare app, ook voor smart tv.

AppStudio.nl ontwikkelt apps voor uiteenlopende branches: scholen, horeca, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen hebben veelvuldig een app laten maken door AppStudio.nl.

Smart tv app laten ontwikkelen

Indien je een smart tv app nodig hebt, gaat AppStudio.nl graag voor je aan de slag. Design & Ontwikkeling zijn in hetzelfde pand gehuisvest, met directe lijnen als grote voordeel. Wij zorgen voor een smart tv app op maat om je onderneming een boost te geven.

Ook voor Apple watch apps, Google glass apps en alle smart phone en tablet apps kun je terecht bij AppStudio.nl. De mogelijkheden zijn talrijk!

Smart tv app laten bouwen

De eerste smart tv apps hebben wij al op onze naam staan. Onze ontwerpers en ontwikkelaars gaan graag aan de slag voor stijlvolle en creatieve apps die je versterken.

Jouw communicatiedoel is ons uitgangspunt om een effectieve smart tv app te ontwerpen en te bouwen. Het resultaat is een app op maat om je onderneming zichtbaar te maken.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.