Presentatie

PRESENTATIE APP

Na alle voorbereidingen kun je het effect van je presentatie vergroten door je toehoorders te voorzien van een actuele presentatie app. Wel zo klantvriendelijk! Een presentatie app biedt je presentatie overzichtelijk aan, voorzien van eventuele aanvullende documenten. En dat alles met een duidelijke navigatiestructuur. AppStudio.nl heeft al diverse presentatie apps op haar naam staan en denkt graag met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Of je nu een presentatie app nodig hebt, een marketing app, een projecten app of een offerte app, AppStudio.nl is je graag van dienst. De apps ontwikkelen wij voor alle mogelijke devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars, alles onder één dak, neemt het hele traject voor zijn rekening: van conceptontwikkeling, ontwerp, bouw tot publicatie.

Overweeg je een presentatie app om je presentatie kracht bij te zetten? Voor welke branche je ook werkzaam bent, wij hebben ervaring met apps voor alle takken van sport: scholenhoreca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen en gemeenten hebben bij AppStudio.nl al eens een app laten ontwikkelen. De voordelen van een app zijn groot!

Vergroot de effectiviteit van je presentatie dankzij een presentatie app van AppStudio.nl!

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES