Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Omgevingsapp.

Company app

De Company app biedt organisaties de mogelijkheid om een Smoelenboek neer te zetten. In het smoelenboek staan alle medewerkers overzichtelijk getoond inclusief foto, telefoonnummer, functie en e-mailadres. Op deze manier kunnen medewerkers elkaar makkelijk vinden en bereiken. De app is alleen toegankelijk voor de gebruikers die daad werklijk werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Beschikbare functionaliteiten

  • Nieuws (zelf nieuwsberichten posten of een RSS feed vanuit de website)
  • Contact mogelijkheid
  • Ideenbox
  • Delen van documenten
  • Aanvullende functionaliteiten zijn mogelijk

De veelzijdigheid van AppStudio.nl

Naast de Company App ontwikkelt en bouwt AppStudio ook Tenderapps, Projecten apps, Marketing & Sales apps en Apps-op-Maat. Een dynamische website of webshop nodig? Een overtuigende animatie of een frisse huisstijl? Een jaarverslag, brochurelijn of beursstand met uitstraling? Wat jij bedenkt, kunnen wij maken. Altijd goed, creatief en effectief.

BEZOEK APPSTUDIO.NL

Experts in het bouwen van high-end apps, responsive & dynamische websites en digitale content.
Wat jij kan bedenken, kunnen wij maken.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

sacha@appstudio.nl
+31 (0)79 3617780

* Deze velden zijn verplicht.