Beurs

BEURS APP

Een beurs app vergroot de toegevoegde waarde van je beurspresentatie aanzienlijk. Na een bezoek te hebben gebracht aan je stand, kunnen bezoekers dankzij een beurs app de producten en diensten van je onderneming nog eens rustig bekijken. Op een moment dat hij daarvoor de ruimte en aandacht heeft. Alle informatie in een beurs app is up-to-date en klantvriendelijk gerangschikt onder een inhoudsopgave. Makkelijker kun je het je klanten niet maken!

AppStudio.nl heeft al vele apps op haar naam staan. Naast een beurs app is dit bijvoorbeeld een horeca app of een retail app of een andere commerciële toepassing. Met ons team van ontwerpers en ontwikkelaars – iedereen in eigen huis! – denken we graag met je mee.

Onze apps zijn gericht op alle devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glassesen zelfs smart tv. We zijn met recht een specialist te noemen! Of je nu werkzaam bent bij scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen, je kunt in alle gevallen een app laten maken, waaronder een beurs app, door AppStudio.nl. 

 

Laat je beurspresentatie niet ‘hangen’ op de beursvloer. Vergroot het effect van je presentatie dankzij een stijlvolle en effectieve beurs app van hoge kwaliteit, ontwikkeld door AppStudio.nl.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES