Horeca

Horeca app

Dankzij een horeca app kun je gericht communiceren met je huidige en potentiële klanten. Dit geldt voor zowel hotels, restaurant als cafés. Denk bijvoorbeeld aan informatie over boekingsmogelijkheden, aanbiedingen en een event. Een app is een modern en effectief communicatiemiddel en de informatie is altijd actueel!

Restaurant apps

Restaurant apps bieden de mogelijkheid om interactief te communiceren over bijzondere menu’s, optredens of andere bijzonderheden die je wilt delen met je klanten. Met restaurant apps op maat sta je in direct contact met je doelgroep en maak je je restaurant op een effectieve manier zichtbaar.

AppStudio.nl heeft inmiddels vele apps op haar naam staan. Ontwerp en ontwikkeling hebben wij in eigen huis, wel zo effectief! We denken graag met je mee en gaan snel aan de slag met een horeca app of restaurant apps op maat.

AppStudio kan alle mogelijke apps ontwerpen: voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv, altijd met responsive functionaliteit. We gaan graag voor je aan de slag, in welke branche je ook werkzaam bent. Naast bijvoorbeeld een horeca app of diverse restaurant apps zijn dit apps voor scholen, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen. Al deze branches hebben al een app laten maken door AppStudio.nl.

Maak je horeca-onderneming zichtbaar met een stijlvolle, creatieve horeca app of uiteenlopende restaurant apps. AppStudio.nl gaat altijd voor kwaliteit!

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.