Todo

‘TO DO’ APP

Al de plannen en aantekeningen die jij en je collega’s hebben gemaakt, kun je bundelen in een praktische ‘to do’ app. Alle acties overzichtelijk en op elk moment beschikbaar dankzij een ‘to do’ app van AppStudio.nl. Met een ‘to do’ app kun je de effectiviteit van je onderneming vergroten. Acties blijven niet in de la, maar heb je voortdurend ter herinnering bij de hand. 

Een ‘to do’ app is slechts een van de mogelijkheden van een app. Ook als je voor commerciële doeleinden een app wilt inzetten, kun je bij AppStudio.nl terecht. Bijvoorbeeld voor een beurs app of een presentatie app, een nieuws app of een projecten app. AppStudio.nl heeft de kennis en ervaring voor alle mogelijke toepassingen, voor alle gangbare devices: smart phonestabletsApple watchesGoogle glasses en zelfs smart tv. Onze ontwerpers en ontwikkelaars, allen in hetzelfde pand, gaan graag voor je aan de slag.

Ben je werkzaam bij scholen,  horeca,  retailbouwindustriezorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeentenstichtingen en brancheverenigingen? Uit welke branche je ook afkomstig bent, wij ontwikkelen graag de gewenste apps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen hebben door ons al eens een app laten bouwen. De voordelen van een app zijn groot!

 

AppStudio.nl denkt graag met je mee voor een app op maat. Met een creatieve en effectieve ‘to do’ app houd jij je onderneming voortdurend in beweging!

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES