Bouw

Bouw app

In de bouw zijn er vele mogelijkheden voor een app op maat. Zo kun je potentiële klanten bereiken met een presentatie app, een referentie app, een marketing app of een offerte app. Altijd up-to-date, voor elke klant op maat en direct verstuurbaar. Dankzij een door ons ontwikkelde basis zijn apps ook voor tijdelijk gebruik aantrekkelijk geprijsd. Met een bouw app kun je effectief met je klanten communiceren en je onderneming zichtbaar maken, dankzij gerichte en actuele informatie.

AppStudio.nl heeft inmiddels vele apps op maat gemaakt, voor uiteenlopende branches. Voorbeelden hiervan zijn scholen, horeca, retail, industrie, zorg en financiële dienstverleningsapps. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen. Al deze branches hebben een app laten maken door AppStudio.nl.

AppStudio kan alle mogelijke apps ontwerpen. De toepassingen zijn eindeloos! Denk aan apps voor smart phones, tablets, Apple watches, Google glasses en zelfs smart tv. Uiteraard met een responsive functionaliteit.

AppStudio.nl beschikt over een team van medewerkers voor ontwerp én ontwikkeling. Het hele traject nemen we voor onze rekening en onze lijnen zijn kort. We adviseren je graag over een unieke en stijlvolle bouw app op maat om je communicatiedoel effectief te bereiken. AppStudio.nl versterkt je onderneming.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

Jobs & stages


Vacature

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op.