VR/AR apps laten maken

VR en AR apps laten maken

 

Virtual reality (VR) is allang niet meer alleen bedoeld voor entertainment. Na de intrede in de gamewereld heeft het de weg gevonden naar prachtige toepassingen in het onderwijs, de medische sector en voor bijvoorbeeld piloten en productontwikkelaars. De virtuele wereld leent zich er immers uitstekend voor om te oefenen en uit te proberen. Augmented reality (AR) gaat nog een stap verder door aan de werkelijke omgeving interactieve elementen toe te voegen. 

 

Apps en webapps

AppStudio.nl ontwikkelt de juiste platforms voor deze VR- en AR-toepassingen in de vorm van apps (Apple en Android) en webapps. Design & Ontwikkeling hebben we hiervoor in eigen huis. We beheersen het hele proces: ontwerp, uitwerking, bouw, beheer en zelfs training op onze eigen trainingslocatie. Je kunt bij ons ook terecht voor een referentie app, presentatie app, marketing app en apps voor nieuws, projecten, een magazine of jaarverslag. Altijd up-to-date, voor elke klant op maat.

 

Meer dan 250 apps

AppStudio.nl is de digitale vormgever van Boulogne Jonkers Vormgeving en heeft inmiddels meer dan 250 apps op haar naam staan voor uiteenlopende branches: scholen, horeca, retail, bouw, industrie, zorg en financiële dienstverlening. Ook gemeenten, stichtingen en brancheverenigingen weten de weg naar ons te vinden voor functionele apps, ook voor VR en AR. Stijlvol, toegankelijk en technisch perfect.

Contact

AppStudio.nl
Parelgrijs 4
2718 NV Zoetermeer
Nederland

+31 (0)79 3617780

info@appstudio.nl

JOBS & STAGES

VACATURES